apr 05

Babyteppet..

er ferdig! Bestemte meg på nyåret for å gjøre ferdig det rosa babyteppet, og nå er det endelig ferdig etter å ha ligget gjemt bort i skuffen i 1 år. Ikke helt fornøyd, men fy søren så deilig det er å ikke ha en UFO (uferdig objekt) liggende. 😀

Bildene er av dårlig kvalitet pga at kameraet har streika og da er det bare mobilen igjen.. mobilbilder får duge 🙂

4 kommentarer

 1. millahardilla sier:

  Hei Kari. Jeg har dessverre ikke vært her inne i bloggen på en evighet, har derfor ikke sett kommentaren din før nå. Oppskriften på babyteppet har jeg ikke lenger, har klart å «rote» det bort når vi flyttet i fjor høst.. Men jeg håper du har klart å få tak i det eller noe som ligner 😉

 2. Kari Urkedal sier:

  Hei! Kan du ver så snild å sende meg mønster på babyteppet, med hjerter. Det var nydelig. jeg skal bli bestemor og ønsker å strikke noe fint. kilsen Kari

 3. millahardilla sier:

  Tusen takk, kjære vakre du, Gunn Hege. 😀

 4. Gunn Hege sier:

  Du er utrolig talentfull:)
  Nydelig teppe!!
  Flinke deg Camilla <3

  Klem

Skriv et svar