des 07

Ferdig med 2 nye vesker..

Ja det er av samme type som den første, men jeg syns det er en ganske fin veske – lekker design! Kanskje jeg strikker en til meg selv også, men ikke med det første.

Beige veske

Beige veske

 

Sort veske

Sort veske

3 kommentarer

  1. millahardilla sier:

    Takk igjen 😉 Får håpe skulderen din blir bedre så du kan kose deg med litt strikking, Ingvild. Blir spennende med symaskinutfordringene fremover nå ja, får håpe det blir noen resultater på den fronten også 😉

  2. Ingvild sier:

    Så utrolig flink du er med strikkepinnene, Millemor! Knallstilige vesker. Håper jeg en dag skal klare å begynne med strikking igjen (skulderen min er et stort hinder vet du), for da vil jeg gjerne lage noe lignende det du har fått til. Gleder meg til å se resultater av symaskinarbeidene dine også etter hvert!

  3. Robert sier:

    Wow, de var jo faktisk veldig stilige, bra jobba!

Skriv et svar