Milla har dilla
des 25

Hjerter..

Har ikke strikket så mye den siste uken, men har jo kommet litt videre på vognteppet selvsagt. Fant ut at jeg hadde gjort litt feil, men jeg rekker ikke opp alle disse maskene igjen altså, da får det heller bare stå til. Overlever det.. håper jeg..? Så langt har jeg kommet pr. i dag.

hjerte baby 2

hjerte baby 1

Så nå spørs det om jeg gjør ferdig denne før jeg skal sette i gang med noe nytt da.. det haster jo ikke akkurat.. Vi får se..

1 Kommentar

  1. Christine sier:

    Detta blir ett nyyyydelig vognteppe, syns du e’ kjempeflink med strikkepinnan! Blir rent misunnelig på det du får til:) Går nok like bra med symaskina skal du se. Du kan jo melde dæ inn på syforumet som æ e’ medlem i om du ikke e’ det fra før av; http://www.sykroken.net

Skriv et svar