feb 26

Votter, sokker og smekke..

Dette er noe jeg har strikket til en liten gutt som ble født her om dagen 🙂 Han er helt nydelig, og jeg har allerede fått hilse på han. Hadde dessverre ikke med gaven på sykehuset den dagen, da jeg egentlig var der i helt andre ærender – men håper det ikke er lenge til jeg får hilse på han igjen.. Håper det passer til den nyfødte, og at mor og far setter pris på en hjemme»snekret» gave…? Linn, hvis du ser dette før jeg har levert det, så er det til dere 😉

2 kommentarer

  1. Veronica S sier:

    så nydelig;) er jo alltids kjekkere med hjemmesnekra enn kjøpegaver når det er til småtasser.

  2. Caroline Henriette Amdam Røisland sier:

    Hei og hopp.. Så mye lekkert du har strikket. Jeg har sagt det før og sier det igjen. Du er bare helt rå. Du lager så mye lekkert og kunne ønske jeg var like flink som deg.

Skriv et svar