Milla har dilla
des 28

Hjemmelagde..

merkelapper til å sy på alt jeg lager. Ja, jeg sitter her og prøver å ordne mine egne merkelapper, noe som vil bli min «signatur» på verket/ene. Men får ikke bestemt meg hvem jeg skal velge..? Hjelp meg gjerne med dine meninger…

4 kommentarer

 1. millahardilla sier:

  Da har jeg allerede laget 8 merkelapper av den første varianten. De er laget på 100 % bomull og er klare til å syes på mine fremtidige hjemmelagde produkter 🙂 Henriette, jeg vurderte lenge om jeg skulle bestille på nett, men bestemte meg for å lage selv. Mer personlig det. Ville helst hatt vevd merkelapp, men bomullslapp får holde ;P

 2. Henriette sier:

  Jeg likte alle, men om man må velge en så syns jeg den første… jeg er så inponert jeg…hvordan klarer du å lage merkelapper?

 3. millahardilla sier:

  Takk for hjelpen snuppa! Nå ser det ut som det blir den første 🙂 Flere som har likt den best ;P

 4. Christine sier:

  Den første va veldig fin:) Enkel og fin! Glede mæ til å se alt du skal sy!

Skriv et svar